Wednesday, August 10, 2011

Tuesday, August 9, 2011

Monday, August 8, 2011

Promote hehe


ENTRY YANG PATOT DIBERIKAN PUJIAN KIKIKI
oh dan ini belog adik saya haha eh tekan link kat pekataan besa ni -,-

Wednesday, July 20, 2011

Wordless Wednesday #3

Seharian uplod rosak jugak gmba . Ni jela the best -.-"

Wednesday, July 13, 2011

Saturday, June 25, 2011

fixie come to mama!

Baca lah kalau rajin , aku pun tak baca lagi

Banyak kan fixie aku . Aku biasa guna yg warna pink tu :'>

Yang ni time weekdays ja bila boring2

Ha ni guna time weekend kat taman , kasi orang nampk sikit hahah

Yang ni aku selalu pinjam kan kat adik aku je . Tak heran sangat

Assalamualaikum .

NAK NAK NAK NAK NAK NAK ANK KAN KNA MUEHEHEHE .
Warne kau tak boleh menggoda lagi ke . Sebijik pun jadi la . Orang kata perempuan tak sesuai naik basikal ni . Plus mungkin kaki aku tak sampai nak jejak tanah . Tapi kita tak boleh dengar cakap orang . Malaysia boleh . Hikhikhik kthxbai .

More pictures of my fixie's collections hahahahah , kelik sini
#sama je macam korang google sendiri -..-


Thursday, June 23, 2011

Tuesday, June 14, 2011