Saturday, June 25, 2011

fixie come to mama!

Baca lah kalau rajin , aku pun tak baca lagi

Banyak kan fixie aku . Aku biasa guna yg warna pink tu :'>

Yang ni time weekdays ja bila boring2

Ha ni guna time weekend kat taman , kasi orang nampk sikit hahah

Yang ni aku selalu pinjam kan kat adik aku je . Tak heran sangat

Assalamualaikum .

NAK NAK NAK NAK NAK NAK ANK KAN KNA MUEHEHEHE .
Warne kau tak boleh menggoda lagi ke . Sebijik pun jadi la . Orang kata perempuan tak sesuai naik basikal ni . Plus mungkin kaki aku tak sampai nak jejak tanah . Tapi kita tak boleh dengar cakap orang . Malaysia boleh . Hikhikhik kthxbai .

More pictures of my fixie's collections hahahahah , kelik sini
#sama je macam korang google sendiri -..-


Thursday, June 23, 2011

Tuesday, June 14, 2011